Radionica za doktorande: “Uravnotežena navigacija doktorskim studijem: Razvoj strategija za upravljanje vremenom, stresom i karijerom” – PRIJAVI SE

15.04.2024.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Doktorska škola Sveučilišta u Rijeci u suradnji sa Sveučilišnim savjetovališnim centrom u Rijeci te Studentskim zborom Sveučilišta u Rijeci organizira višednevnu radionicu pod nazivom “Uravnotežena navigacija doktorskim studijem: Razvoj strategija za upravljanje vremenom, stresom i karijerom” koja će se održati od 26. do 28. svibnja 2024. godine u znanstveno-edukacijskom centru Sveučilišta u Rijeci, Palači Moise na otoku Cresu. Radionica je namijenjena trenutnim studentima doktorskih studija Sveučilišta u Rijeci, a prijave se zaprimaju do 10. svibnja.

Doktorandi će na radionici steći dublje razumijevanje kako integrirati akademske obveze s osobnim i profesionalnim ciljevima te razvijati vještine potrebne za uspješno savladavanje izazova doktorskog studija i ostvarivanje dugoročnog uspjeha u akademskoj i profesionalnoj sferi.

Detaljan program radionice možete pronaći ovdje, a više informacija o prijavama i troškovima sudjelovanja dostupno je ovdje.

Organizatori radionice pozivaju sve zainteresirane doktorande/ice Sveučilišta u Rijeci da se putem online obrasca prijave za sudjelovanje na radionici. Za pristup je potrebno koristiti valjani elektronički identitet u AAI@EduHr sustavu.

Broj sudionika radionice je ograničen.

Studenti čije prijave budu prihvaćene o tome će biti obaviješteni, te će najkasnije do 16. svibnja 2024. godine biti dužni platiti troškove kotizacije i na adresu Doktorske škole – doktorska@uniri.hr dostaviti dokaz o uplati. Po uspješnom primitku uplate, studentima će biti dostavljena konačna potvrda sudjelovanja. 

Sva pitanja o radionici moguće je uputiti na e-mail adresu Ureda Doktorske škole.

Skip to content