Doktorska škola

U skladu sa smjernicama Europske udruge sveučilišta (EUA), Senat Sveučilišta u Rijeci je u svibnju 2016. godine donio odluku o osnivanju Doktorske škole Sveučilišta u Rijeci, preuzimajući tako institucionalnu odgovornost za doktorske studije u programima svih znanstvenih disciplina, koje se obrađuju na Sveučilištu.

Predstojnik Doktorske škole:
prof. dr. sc. Igor Prpić, dr. med.

Misija, vizija i ciljevi djelovanja

Usmjerenost ka internacionalizaciji i interdisciplinarnosti

Unaprjeđenje standarda doktorskog studiranja

Aktivnosti Doktorske škole

Poruka budućim doktorandima/icama

Ukoliko ste uporni, izdržljivi, predani, samopuzdani, a nije vas strah neprekidnog višegodišnjeg rada, borbe, sukoba, truda, preopterećenosti, izgaranja praćenog stresom, sumnji u samoga sebe, kriza i preispitivanja jer želite biti slobodni i ući u jedan sasvim poseban svijest - ne dvojite - upišite doktorski studij na Sveučilištu u Rijeci.

Doktorski studiji Sveučilišta u Rijeci, uz podršku Doktorske škole, omogućit će da usavršite vještine razvoja inovativnih rješenja, kritičkog razmišljanja i rješavanja složenih problema, steknete iskustvo rada na znanstveno-istraživačkim projektima, upoznate i surađujete sa vrhunskim znanstvenicima, istraživačima, stručnjacima, steknete veću samostalnost i ostvarite najbolje osobno stvaralačko iskustvo ikada.

Ažurirano 20.11.2023.

Skip to content