Online Informativni dan MSCA Postdoktorske stipendije

06.05.2024.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Agencija za mobilnost i programe EU organizira online informativni dan MSCA Postdoktorskih stipendija koji će se održati u petak 17. svibnja 2024. godine od 10:00 do 13:10 sati putem Zoom platforme.

Na informativnom danu predstavit će se nova pravila natječaja djelovanja Marie Skłodowska – Curie za Postdoktorske stipendije, proces evaluacije i korisni savjeti za pisanje projektnog prijedloga, mogućnost financiranja putem Pečata izvrsnosti te mogućnosti umrežavanja za postdoktorande i znanstvene organizacije. Kroz kratki okrugli stol, predstavit će se istraživači koji su bili uspješni na prošlogodišnjem natječaju. Preliminarni program možete preuzeti ovdje.

Informativni dan namijenjen je postdoktorskim istraživačima koji razmišljaju o prijavi MSCA Postdoktorskih stipendija te potencijalnim hrvatskim mentorima i voditeljima istraživačkih timova koji žele ugostiti strane postdoktorande, administrativnom osoblju uključenom u postupak pisanja i prijave projektnih prijedloga, ali i drugim predstavnicima znanstvenih organizacija i istraživačkih centara, kao i zainteresiranim predstavnicima industrije i privatnog sektora.

Sudjelovanje na informativnom danu je besplatno, a prijava je moguća putem dostupne poveznice (pod događanje potrebno je odabrati Informativni dan MSCA Postdoktorske stipendije, 17. svibnja 2024.) do 15. svibnja 2024. godine.
Poveznica na Zoom platformu sudionicima će biti dostavljena naknadno, nakon zatvaranja registracija.

Skip to content