Održan 8. PhD Career Café

14.03.2024.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

U srijedu je u Café-baru Kampus (Akvarij) u organizaciji Doktorske škole, Ureda za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra i Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci održan osmi po redu PhD Career Café, pod nazivom „Vještine budućnosti doktora/doktorica znanosti“.

Panelisti na tribini bili su dr. sc. Dejana Golenko, voditeljica knjižnice, knjižničarska savjetnica, znanstvena suradnica s Pravnog fakulteta, Nataša Jakominić Marot, MBA, rukovoditeljica Sveučilišnog centra za istraživanje i inovacije, prof. dr. sc. Marina Šantić, dipl. sanit. ing., prodekanica za znanstvenoistraživačku djelatnost s Medicinskog fakulteta te Aleksandar Šušnjar, mag. phil. et philol., voditelj Ureda za institucijska istraživanja, razvoj kvalitete i članstva u EU mrežama. Tribinu je moderirala Nikoleta Zubić, dipl. oec., mag. psych., voditeljica Ureda za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra.

Doktorandi su s panelistima podijelili svoje viđenje o tome koje kompetencije su ključne za uspjeh doktoranada kako u akademskom okruženju tako i gospodarstvu, o programima doktorskih studija i mogućnostima profesionalnog razvoja mladih istraživača na Sveučilištu u Rijeci.

Skip to content