INFCON23 – znanstveni skup doktorskih studenata informatike održan je od 10. – 12. studenog na Fakultetu informatike i digitalnih tehnologija.

17.11.2023.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Na Fakultetu informatike i digitalnih tehnologija održan je znanstveni skup doktorskih studenata informatike namijenjen predstavljanju recentnih rezultata doktorskih istraživanja.

Plenarno predavanje održala je prof. Mirjana Kljajić Borštnar sa Sveučilišta u Mariboru pod naslovom „How to formulate a meaningful and rigorous research question“, dok je dr. sc. Antonija Mandić, u predavanju Afektivni aspekti informacijskog ponašanja studenata doktorskih studija, predstavila rezultate svojeg istraživanja. Za doktorske studente potencijalno važne informacije vezane uz mogućnosti financiranja znanstvenog rada iz fonda Prometej te aktivnosti Doktorske škole Sveučilišta u Rijeci, predstavio je prof. dr. sc. Igor Prpić dr. med. Na okruglom stolu vodila se rasprava o iskustvima s doktorskog studija i o postdoktorskoj karijeri alumna doktorskog studija informatike.   

Skip to content