Doktorska konferencija na Filozofskom – DOKON 2024.

04.06.2024.
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Filozofski fakultet Sveučilišta u Rijeci poziva zainteresirane doktorandice i doktorande na prijavu za sudjelovanje na Doktorskoj konferenciji za doktorande poslijediplomskih doktorskih studija pedagogije i obrazovnih znanosti – DOKON 2024, koja će biti održana u petak18. listopada 2024. na Filozofskom fakultetu u Rijeci.

Središnja aktivnost Doktorske konferencije DOKON 2024 i ove godine će biti izlaganje znanstveno-istraživačkih radova doktoranada i doktorandica poslijediplomskih doktorskih studija pedagogije i obrazovnih znanosti.

Pored izlaganja radova doktoranda i doktorandica, DOKON 2024 ugostit će i dvoje gostujućih predavača: izv. prof. dr. sc. Knut Vesterdal i Nikoleta Zubić.

U večernjem dijelu programa predviđen je PhD Networking party za doktorandice i doktorand. Networking party za doktorandice i doktorande organizira se u suradnji s Doktorskom školom Sveučilišta u Rijeci, Zakladom Sveučilišta u Rijeci te Uredom za karijere Sveučilišta u Rijeci.

Sažetke je potrebno poslati e-poštom na adresu dokon@ffri.uniri.hr najkasnije do 28.6.2024. godine. Sažeci će biti recenzirani, a obavijest autorima/cama o prihvaćanju sažetka bit će poslana najkasnije do 19.7.2024.

Sve informacije vezane uz DOKON 2024 bit će dostupne i na mrežnoj stranici: www.dokon.uniri.hr

Upute za pisanje sažetka

Predložak za sažetak

POZIV

Skip to content