Događanje

PhD Career Café u sklopu Student Day Festivala

08.06.2022.

19:00

h

_Tribina

  • Kampus

Doktorska škola, Ured za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra i Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci organiziraju tribinu PhD Career Café namijenjenu razmjeni iskustava te upoznavanju studenata poslijediplomskih sveučilišnih (doktorskih) studija svih sastavnica riječkog Sveučilišta s različitim mogućnostima vezanim uz razvoj karijere u akademskom i neakademskom okruženju.

Treći po redu PhD Career Café organizira se u sklopu Student Day Festivala, a tema je međusobna podrška doktoranada odnosno “Doktorandi za doktorande”.

Na tribini će vlastita očekivanja, iskustva i izazove s kojima su se susreli kao polaznici doktorskih studija na Sveučilištu u Rijeci predstaviti: Nadja Čekolj (FFRI), Ivana Kolić (MEDRI)Bepo Schira (GRADRI) i Tatjana Špoljarić (FMTU). 
Predstavljanju iskustava i raspravi u opuštenom okruženju prethodit će predavanje dr. sc. Ivane Miočić (FFRI) pod nazivom “Iskustva mladih znanstvenika na visokim učilištima – što pokazuju istraživanja?”

Tribina će se održati u srijedu 08. lipnja u 19:00 sati, na Kampusu, iza zgrade Akademije primijenjenih umjetnosti,a moderirat će ju Prorektor za strateške projekte prof. dr. sc. Saša Zelenika i voditeljica Ureda za karijere SSC-a Nikoleta Zubić. Planirano trajanje tribine je 2 sata. 

Prijave na tribinu su obavezne, a prijaviti se možete putem obrasca, najkasnije do utorka 07. lipnja 2022. godine.
Za sve dodatne informacije možete se javiti na e-mail adresu: doktorska@uniri.hr . 

Napomena: U slučaju lošeg vremena tribina će se održati u Café-baru Kampus (Akvarij).

Podijeli događanje na
Facebook
Twitter
Skip to content