YUFE DIOSI model doktorskog obrazovanja -Trening za razvoj poduzetničkih kompetencija doktoranada/ica

03.09.2024.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

U sklopu YUFE DIOSI modela doktorskog obrazovanja na Sveučilištu u Rijeci tijekom rujna i listopada 2024. godine, u suradnji Doktorske škole i STEP RI znanstveno tehnologijskog parka provest će se trening namijenjen razvoju poduzetničkih kompetencija za doktorande/ice Sveučilišta u Rijeci.

Trening za razvoj poduzetničkih kompetencija doktoranada/ica strukturiran je u 6 modula i prilagođen korištenju naprednih akademskih i istraživačkih vještina koje doktorandi/ice razvijaju te je usmjeren na praktičnu primjenu znanja u stvarnom svijetu, inovacije i transfer tehnologije.

Trening će se izvoditi kroz 6 tjedana, od 17. rujna do 29. listopadautorkom od 9 do 12 sati, na hrvatskom jeziku u prostorijama STEP RI-ja (Ulica Radmile Matejčić 10, Rijeka).
Radi postizanja maksimalnog učinka u ishodima učenja, preporuča se pohađanje svih 6 modula koji su s tim ciljem ponuđeni, no ako niste u mogućnosti pratiti sve module, molimo označite u obrascu na kojima možete sudjelovati.

Pritom treba voditi računa da je uvjet za ostvarivanje ECTS bodova, pohađanje najmanje 3 modula, izrada završnog rada i prezentacija poslovne ideje na kraju programa. U slučaju nemogućnosti pohađanja svih 6 modula, preporuča se odabrati module; 1, 3 i 6 koji mogu najviše utjecati na kvalitetu završnog rada, pripremu i izvedbu prezentacije.

U nastavku možete pronaći prijavni obrazac koji će biti otvoren do 13. rujna te izabrati željene module.

Skip to content